12/06/2024 - 19:27
Més

  Presentació del cartell de la romeria a Sant Esteve 2024: un inici vibrant per a les festes d’Ontinyent

  Altres notícies

  El passat divendres 10 de maig de 2024, el Centre Cultural Caixa Ontinyent va acollir la presentació del cartell anunciador i del programa de les festes de la romeria a Sant Esteve d’aquest any. L’esdeveniment va reunir una gran quantitat de públic, incloent nombrosos llumeners, amics, i interessats, que van omplir el saló d’actes per a ser part d’aquesta celebració pre-festiva.

  La vetllada va començar amb la projecció d’un audiovisual sobre la romeria a Sant Esteve, creat per Raúl Micó Gramage, David Francés Gómez, Sergio Juan Martí, i Óscar Micó Gramage. Aquesta peça va oferir una mirada profunda al significat i l’essència de la romeria, enriquint l’experiència dels assistents.

  Juan Álvarez de Dios, membre d’A.F.O., va ser l’encarregat de desvetllar el cartell anunciador i la portada de la revista. La seua obra va capturar l’essència de l’Ermita de Sant Esteve amb una visió original i atractiva que va captivar tots els presents.

  Ramón J. Ferri Espí, una figura clau dins de l’associació de llumeners, va presentar el programa-revista, destacant la importància d’aquestes publicacions com a crònica anual dels esdeveniments i la memòria de l’associació. També va retre homenatge a D. José Terol Penadés, una figura estimada recentment desapareguda, per la seua llarga dedicació i servei a la comunitat.

  La nit va continuar amb les paraules de Rafael Vaello Campos, qui va animar a tots a participar activament en la festa i a mantenir viva una tradició que ja suma més de cent vint anys. José Maria Micó, president de l’associació, va ressaltar l’increment de la participació juvenil i la importància de continuar passant el testimoni a les noves generacions.

  El punt culminant de l’acte va ser l’entrega d’un exemplar de la revista a la Reina de les festes i la seua Cort d’Honor, seguit d’un vi d’honor que va oferir una oportunitat per a la conversa i la celebració entre tots els assistents.

  La regidora de Festes i Tradicions va tancar l’acte, agraint el treball dels Llumeners i animant a tots a mantenir la tradició de la romeria.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -