Trobat sense vida el cos de l’home perdut el passat divendres

0

El cos de l’home que es va perdre divendres passat ha sigut trobat sense vida per un dels voluntaris que han participat aquest matí en una batuda.

Aquesta informació s’ha fet pública des de l’ajuntament d’Ontinyent aquest migdia. Segons assenyalen el cos ha estat trobat sense vida en un indret de la partida de Santa Bàrbara, prop del parc de Benarrai, al sud del nucli urbà, el lloc on havia estat vist per última vegada.

Els serveis sanitaris sols han pogut que certificar l’òbit. L’autopsia determinarà la causa i fixarà la data aproximada de la mort.

El cos sense vida de la persona extraviada ha estat localitzat per un voluntari que formava part del dispositiu desplegat des de dissabte i en el qual han participat més de 300 persones. En les tasques per tractar de localitzar l’home desaparegut han pres part prop de 200 voluntaris, entre particulars i Protecció Civil, així com agents de Policia Local, Policia Nacional, del cos de Muntanya de la Guàrdia Civil, Bombers i helicòpters del GERA, així com de les unitats canines de la ciutat de València i dels Bombers d’Alacant i les brigades forestals de la Diputació de Valéncia de L’Olleria, Bocairent i Vallada.

A tots i totes, l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, que s’ha traslladat al punt de comandament avançat amb el regidor de Policia Local, Pepe Gandia, i el diputat provincial Joan Sanchis, els ha donat les gràcies personalment i ha transmès als familiars i coneguts el seu condol i de tota la població per aquesta mort.

L’Alcalde, així mateix, ha anunciat que demà les banderes de l’ajuntament onejaran a mitja asta en senyal de dol.

COMUNICAT:PERSONA DESAPAREGUDA. El veí d’Ontinyent de 74 anys que va desaparéixer en la vesprada del passat…

Publicada por Ajuntament d'Ontinyent en Domingo, 20 de septiembre de 2020