01/05/2024 - 18:40
Més

    El Govern prolonga l’Estat d’Alarma fins a l’11 d’abril

    Altres notícies

    El Consell de Ministres ha aprovat un Reial decret pel qual es prorroga l’Estat d’Alarma declarat el passat 14 de termini, i la vigència de les mesures en ell contingudes, fins a les 00.00 hores del dia 12 d’abril de 2020. Així mateix, el text inclou una nova disposició per la qual l’Executiu remetrà setmanalment al Congrés informació sobre les mesures adoptades per a contindre el virus Covid-19 i la valoració de la seua eficàcia.

    La ministra d’Hisenda i portaveu del Govern, María Jesús Montero, ha assegurat que l’esforç de romandre altres 15 dies en confinament a casa és “imprescindible” per a contindre la propagació del virus, frenar la seua expansió i guanyar temps perquè el sistema sanitari “mantinga íntegra la seua capacitat de resposta assistencial i puga atendre la totalitat de les persones malaltes”.

    Montero ha assenyalat que la societat ha de sostindre la fortalesa, civisme i solidaritat que ja ve demostrant i complir amb aquestes mesures, “perquè si actuem units i cadascun desenvolupem el nostre paper amb responsabilitat i eficàcia, eixirem d’aquesta crisi en menor temps”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Generalitat dóna llum verda a la planta solar de Castelló de Rugat amb requisits per a la conservació dels jaciments

    La Conselleria de Medi Ambient, Infraestructures i Territori ha donat l'aprovació inicial a una nova planta solar de 45...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -