23/07/2024 - 10:07
Més

  Música, cabaret i drag a Ontinyent amb l’espectacle ‘Riures fora de l’armari

  Altres notícies

  El Museu del Tèxtil acollirà l’espectacle “Riures fora de l’armari” per visibilitzar situacions del dia a dia del col·lectiu LGTBIQ+

  El pati del Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana a Ontinyent acollirà el proper divendres 12 de juliol a les 19:00 hores l’espectacle teatral “Riures fora de l’armari”. Aquest esdeveniment, que inclourà monòlegs còmics, música, cabaret i drag, està organitzat per la regidoria d’Igualtat per commemorar el Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+. Inicialment previst per al 28 de juny, l’espectacle es va posposar a causa de la previsió meteorològica adversa.

  Un espectacle per la igualtat i la diversió

  Paula Soler, regidora d’Igualtat, ha convidat la ciutadania a participar en aquesta activitat que s’emmarca dintre de les polítiques de promoció d’igualtat desenvolupades durant l’any. Soler ha destacat que aquesta és una oportunitat per passar una bona estona alhora que es poden comentar impressions amb els artistes. L’espectacle “Riures fora de l’armari” no només busca denunciar situacions discriminatòries sinó també mostrar realitats diverses a través de l’art, fent ús del valencià per a donar suport als artistes locals.

  Participació d’artistes destacats

  L’obra comptarà amb la participació de Lluís Mosquera, Carol Tomás, Diane Gello i Pam Demia. Aquests artistes portaran al pati del Museu del Tèxtil la seua energia i talent, oferint una vetllada que promet ser inoblidable.

  Lluís Mosquera és conegut pels seus monòlegs que combinen humor i reflexió, mentre que Carol Tomás destaca per la seua capacitat d’improvisació i connexió amb el públic. Diane Gello aportarà un toc de cabaret amb les seues actuacions dinàmiques, i Pam Demia, una figura reconeguda en l’escena drag, garantirà una experiència vibrant i única.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent celebra el seu 1r concurs de tomata: inscripcions obertes

  Aquest dissabte, Ontinyent celebra el seu 1r Concurs de Tomata a la plaça del Sant Domingo, organitzat per Per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -