23/07/2024 - 10:04
Més

  La Glorieta d’Ontinyent: Epicentre de la Setmana Gran de Moros i Cristians

  Altres notícies

  La Glorieta serà l’epicentre de la programació musical de la Setmana Gran de Moros i Cristians d’Ontinyent

  El parc de la Glorieta d’Ontinyent serà enguany l’epicentre de les 6 jornades d’espectacles de la programació municipal prevista per l’Ajuntament per a la “Setmana Gran” de festes de Moros i Cristians en el marc de la programació “Ontinyent en concert”.

  L’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, junt a les regidores de Festes, Àngels Muñoz, i Majors Actius, Inma López, així com el president de Festes, Vicent Pla, han presentat aquesta setmana una programació que el primer edil definia com “una oferta variada i de qualitat amb una àmplia gamma d’espectacles per a totes i tots”.

  Programació variada i per a tots els públics

  La programació d’Ontinyent en Concert començarà el 20 d’agost amb la “Nit Gran”, una activitat també inclosa dins la programació de “Majors Actius”. La coordinadora, Inma López, ha explicat que eixe dia “coincidint amb la verbena, tindrem una intensa vetllada a la Glorieta”.

  A partir de les 20:00 hores, tindrà lloc la representació teatral “Qui té fam somia en rotllos” de la companyia Teatre per a Tots, amb accés lliure. No obstant això, serà necessari adquirir tiquets per al sopar popular que es celebrarà després, seguit de l’actuació musical d’Esteban Navarro a les 23:00 hores. Els tiquets estaran disponibles al Centre Cívic de Sant Josep de l’1 al 14 d’agost en horari de 10:00 a 13:00 hores, i es podrà obtenir més informació al telèfon de “Majors Actius”.

  Espectacles per a diferents edats

  Àngels Muñoz ha donat detalls sobre la programació dels dies següents, destacant l’espectacle musical infantil “Fantasy Land” el dimecres a les 19:30 hores i l’actuació dels “Violonceli Brothers”, Alejandro i Pablo Turlo, a les 23:00 hores. Els germans Turlo, coneguts pel seu pas pel programa de televisió “Got Talent”, presentaran el seu espectacle “New Emotions”, que inclou temes clàssics de diferents estils com rock, pop i jazz.

  El dijous a la nit, a la 01:00 hores, actuarà l’orquestra “Matrix Band”; el divendres, la nit de l’entrada, a la mateixa hora, serà el torn per a “Cachondeo Party”; i dissabte, també a la 01:00 hores, tornarà la macrodiscomòbil “Kraken Monster”, que ha tingut molt d’èxit en els darrers anys. Finalment, el diumenge, es comptarà amb el retorn a la ciutat de la coneguda orquestra “Montecarlo”.

  Concerts ajornats i novetats

  Àngels Muñoz ha explicat que un dels concerts que habitualment es feia en la Setmana Gran es posposa a causa de la intensitat de la programació d’actes de comparses. “Amb ajuda de la Diputació de València, aquest concert tindrà lloc al mes de setembre en el marc del festival ‘Nomade’, amb l’actuació a Ontinyent del grup Shinova, Guillem Gisbert i Sandra Monfort“, ha afegit.

  A la mateixa Glorieta, es comptarà amb una zona de restauració amb un horari ampli que prestarà servei fins al dilluns de les ambaixades.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent celebra el seu 1r concurs de tomata: inscripcions obertes

  Aquest dissabte, Ontinyent celebra el seu 1r Concurs de Tomata a la plaça del Sant Domingo, organitzat per Per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -