23/07/2024 - 11:23
Més

  Celia de Llago i Jaume Gironés representaran Ontinyent en la Selecció Valenciana de Triatló

  Altres notícies

  Onze escolars del Club Triatló d’Ontinyent es van desplaçar fins a la Vila Joiosa per a participar en la cinquena prova autonòmica dels Jocs Esportius, organitzats per la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana. Els esportistes ontinyentins van representar amb èxit el club de la Vall d’Albaida en les categories Juvenil, Cadet i Infantil, destacant la tercera posició de Celia de Llago en la categoria Cadet.

  Excel·lents resultats per als esportistes ontinyentins

  Els atletes d’Ontinyent van completar totes les seues proves amb molt bons resultats, demostrant el seu alt nivell de preparació i dedicació. Celia de Llago va destacar especialment, aconseguint la tercera posició en la seua categoria. Aquest èxit reflecteix el treball dur i l’esforç constant dels joves esportistes i els seus entrenadors.

  Selecció Valenciana de Triatló

  Aquest cap de setmana, Celia de Llago i Jaume Gironés formaran part de la Selecció Valenciana de Triatló al Campionat d’Espanya per Autonomies. Aquest esdeveniment reuneix els millors triatletes de cada comunitat autònoma, competint al màxim nivell. Joan Blasco, ontinyentí i tècnic esportiu, també formarà part del combinat valencià, aportant la seua experiència i coneixements per guiar els joves triatletes.

  Compromís i dedicació del Club Triatló d’Ontinyent

  El Club Triatló d’Ontinyent ha demostrat una vegada més el seu compromís amb l’esport i l’educació dels seus joves atletes. La participació en esdeveniments com aquest no sols fomenta la competitivitat i l’esperit esportiu, sinó que també contribueix al desenvolupament personal i social dels participants. Els entrenadors i membres del club continuen treballant incansablement per a proporcionar als seus atletes les millors oportunitats per a créixer i excel·lir en el món del triatló.

  Suport de la comunitat local

  La comunitat d’Ontinyent i la Vall d’Albaida han mostrat un suport constant als joves triatletes, celebrant els seus èxits i animant-los a seguir endavant. Aquest suport és fonamental per al creixement i la motivació dels esportistes, que troben en la seua comunitat una font d’inspiració i força. La participació dels atletes d’Ontinyent en competicions autonòmiques i nacionals posa en valor el treball realitzat pel club i la dedicació dels seus membres.

  Promoció de l’esport a Ontinyent

  El Club Triatló d’Ontinyent continua sent un referent en la promoció de l’esport entre els joves de la ciutat. A través de la participació en competicions i esdeveniments esportius, el club fomenta valors com el treball en equip, la disciplina i la superació personal. Aquestes experiències no sols milloren les habilitats físiques dels atletes, sinó que també els preparen per a afrontar els desafiaments de la vida quotidiana.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  L’incendi a Pou Clar d’Ontinyent es limita a 1,3 hectàrees gràcies a l’actuació ràpida

  L'incendi forestal ocorregut aquest diumenge als voltants del paratge del Pou Clar, a Ontinyent, ha estat controlat gràcies a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -