La passada setmana l’Ontinyent CF i Sergi Moreno arribaren a un acord mutu per rescindir el contracte que els unia per a la present temporada. L’internacional andorrà havia demanat la baixa amb la intenció de trobar un projecte en el que comptar amb més minuts, ja que fins el moment havia participat en 11 encontres de 16 convocatòries, però solament tres com a titular, fins sumar 339 minuts en el que ha transcorregut de competició.

Sergi és un migcampista polivalent que va arribar el passat mes d’agost a la disciplina ontinyentina, provinent del Yeclano, i ara espera l’obertura del mercat hivernal tant en Segona B com la recta final del de Tercera Divisió per buscar un nou acomodament.

L’Ontinyent CF ha volgut agrair-li la gran professionalitat demostrada així com la seua aportació en el treball diari. Així mateix, el club també ha confirmat que el davanter Adrián Hinestroza, que no estava entrant en la dinàmica de grup, també ha causat baixa. El jugador panameny només havia comptat amb una convocatòria, sense disputar cap minut amb l’elàstica ontinyentina. El club desitja als dos jugadors molta sort en el seu futur professional i personal.

Amb la plantilla en estos moments molt ajustada d’efectius, i a pesar del gran treball de l’equip en tots i cadascun dels encontres, el club deixa les portes obertes a la incorporació de jugadors que complisquen amb el perfil marcat per la parcel·la tècnica i dins de les possibilitats econòmiques del projecte.

Font: Ontinyent C.F.