ua 2018
Home > Destacat > Quatre ontinyentins participen al concurs “¡Boom!” d’Antena 3

Quatre ontinyentins participen al concurs “¡Boom!” d’Antena 3

Quatre ontinyentins participen aquesta vesprada en el concurs televisiu “¡Boom!” que emet Antena 3 i presenta el conegut presentador Juanra Bonet.

Els participants, que formen un equip anomenat “Rantelles”, han d’encertar diverses preguntes per a les quals els donen múltiples respostes, però només una correcta. La peculiaritat del concurs és que cada resposta és un cable i cal anar tallant-los, amb el risc que si es talla el cable de la resposta correcta la bomba explota.

Els ontinyentins s’enfronten a altre equip, “Lobos”, que porta en el concurs més de 50 programes.

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ontinyent va acollir el lliurament de premis del primer certamen internacional de poesia “Mª Paz Sainz Angulo”

El Centre Cultural Caixa Ontinyent a Ontinyent, va acollir el passat 9 de juny, el …

2 comentaris

  1. Ontinyentins que van mentir descaradament sobre la poblaciò de procedència de Nino Bravo, que no es altra que Aielo de Malferit. La mentira te les potes moooolt curtetes senyors.

  2. Senyora Asunción, soc José Ureña, el que va participar al concurs i va cantar un tros de la cançó de Nino Bravo “Mi tierra”. La convide a que torne a vorer el programa i vorà com no hi ha mentida alguna. Quan em pregunten la procedència nostra dic: “hombre, el gran Nino Bravo, de Valencia” referint-me evidentment a la província, ja que és el comú amb Nino Bravo, i després, sense fer ja al·lusió a Nino Bravo, concrete Ontinyent, per tant no hi ha mentida alguna. Li he de dir que soc fan acèrrim d’aquest cantant, amic de la família del cantant i gran admirador i col·laborador del museu que te a la seua localitat natal (Aielo de Malferit). Per tant abans d’acusar descaradament de mentiders a ningú en un mitjà públic, assegure’s que vostè diu la veritat, perquè de lo contrari, està vostè cometent un delicte, i com podrà vorer al programa, no em costarà massa trobar un advocat per a prendre les mesures legals oportunes. Espere que haja quedat aclarit. Salutacions.