18/04/2024 - 16:02
Més

    El Ple aprova amb els vots del PSOE i Cs el nou accés a Ontinyent per Torrefiel

    Altres notícies

    El plenari d’Ontinyent va acordar ahir la cessió del terrenys necessaris per a la construcció del nou accés a la ciutat per l’avinguda de Torrefiel. La proposta va ser aprovada amb els vots favorables dels 14 regidors del PSPV-PSOE i el regidor de Ciutadans, mentre que PP es va abstindre i Compromís i EU votaren el contra.

    El nou accés a Ontinyent des de la ronda sud, llargament reivindicat pels veïns i veïnes del barri del Llombo, consisteix en la construcció d’una redona satèl.lit i l’adequació d’uns nous vials que evitaran el pas del tràfic pel carrer de Santa Teresa, atès que dits vials connectaran el tràfic provinent del Poliesportiu amb la nova redona.

    Altra de les millores que presenta el projecte del nou accés a l’avinguda Comte de Torrefiel, amb un pressupost de 947.177 euros, és la millora de la passarel.la elevada de la ronda sud, que creixerà en extensió i serà més accessible tant per a vianants com per a ciclistes des del Passeig de Benarrai.

    El regidor de Territori, Jaime Peris, ha destacat que el nou accés és una “vella i justa” reivindicació dels veïns i veïnes tant del barri del Llombo com dels carrers Santa Teresa i Sant Ignasi. Peris va remarcar durant la sessió que es tracta d’una obra prevista tant en el Pla General de 2007 com en el Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible (PMUS) de 2016, dos documents on la participació ciutadana ha estat clau per a la seua aprovació. En este sentit, el regidor es va felicitar perquè la conselleria va a executar “la solució que volien els tècnics locals i la ciutadania”.

    El projecte de nou accés està en procés de licitació per la Conselleria d’Habitatge, Obres i Transports i s’espera que les obres puguen iniciar-se a principis de 2018, segons va explicar la consellera María José Salvador durant la presentació de l’obra.

    Font: Ajuntament d’Ontinyent

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -