728×90 caixa onti
Home > Economia > Augmenten els beneficiaris de les bonificacions a vehicles híbrids i elèctrics

Augmenten els beneficiaris de les bonificacions a vehicles híbrids i elèctrics

L’Ajuntament d’Ontinyent ha augmentat la xifra de titulars beneficiaris de les ajudes que el consistori atorga als vehicles híbrids i elèctrics. En concret, el consistori bonifica al 50% de l’impost de tracció mecànica a tots aquells veïns i veïnes amb vehicles híbrids i el 75% d’aquest en el cas de cotxes i motos elèctriques, unes ajudes a les que en 2017 han pogut accedir els titulars de 70 automòbils híbrids i 7 cotxes i 2 motos elèctriques, un 35,4% més que en 2016.

El regidor d’Hisenda, Joan Sanchis, destacava l’interès de “no sols aprofitar les ordenances fiscals com a instrument de promoció econòmica amb bonificacions com les que atorguem a les contractacions indefinides, sinó que també les podem aprofitar per a potenciar una mobilitat més sostenible i respectuosa amb el medi ambient”, assenyalava.

Des de la regidoria de Sostenibilitat, Patricia Folgueras, declarava que “encara hi ha pocs automòbils d’aquest tipus respecte del total, però amb aquestes bonificacions pretenem que cada vegada la ciutadania s’anime més a adquirir un mitjà de transport que redueix les emissions de gasos contaminants i que a més les permetrà un estalvi econòmic” explicava.

Cal recordar que l’Ajuntament també aposta per la sostenibilitat en la flota de vehicles municipals, en comptar amb 5 vehicles elèctrics, 3 cotxes híbrids i 3 bicicletes elèctriques. A més, Ontinyent compta amb tres punts de càrrega d’ús públic: al polígon de l’Altet, a l’avinguda del Tèxtil i al pàrquing de Paduana. Aquests punts de càrrega podrien augmentar-se de créixer la demanda.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Campions de l’aeroestació estatal participen en la primera trobada de globus “Tro’19”

Inclou vols de competició animats des de l'aire per un dolçainer i un tabaleter i s'inicien demà divendres