728×90 caixa onti
Home > Cultura > La Colla oferirà el 5é Concert al Palau de la Vila junt amb La Socarrà de Xàtiva

La Colla oferirà el 5é Concert al Palau de la Vila junt amb La Socarrà de Xàtiva

El Grup de Dolçaines i Percussió La Colla d’Ontinyent torna al panorama musical de la ciutat amb la realització del 5é Concert al Palau de la Vila d’Ontinyent, sota el patrocini de l’Institut Valencià de Cultura de la Generalitat Valenciana i la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent.

Per a aquesta ocasió, la Colla introduirà la novetat de canviar el format tradicional del concert per a convertir-lo en un Intercanvi de Colles, que ha quedat inclòs en el XIV Programa de Concerts d’Intercanvis Musicals 2017.

Sota la direcció d’En Pere Molina i González i En Ramón García i Soler, La Socarrà de Xàtiva i La Colla d’Ontinyent oferiran un variat repertori musical de dolçaina i percussió amb obres de José Rafael Pascual Vilaplana, Rafael Faus Urís, Carlos Pellicer Andrés, Saül Gómez Soler, Francisco Valor Llorens i Ramón García i Soler.

El concert tindrà lloc el pròxim divendres 9 de Juny a les 22:30 hores, després del corresponent sopar de germanor de les dues colles. L’esdeveniment se celebrarà al pati interior del Palau de la Duquessa d’Almodóvar, al barri de la Vila d’Ontinyent, un lloc emblemàtic de la ciutat i un dels millors recintes exteriors per a escoltar aquest tipus d’actuació.

Pel fet de tractar-se d’un concert gratuït i obert a tot el públic, des de La Colla s’espera despertar l’interés i comptar amb una bona assistència. El Grup també desitja que els qui decidisquen passar una agradable estona escoltant la música de la dolçaina i la percussió gaudisquen d’un bon espectable.

Font: Grup de Dolçaines i Percussió La Colla d’Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ontinyent col•labora en la posada en marxa de 4 projectes de cooperació a països en desenvolupament

Han estat posat en marxa per diverses ONGs presents a la ciutat com la Fundació Pau i Solidaritat, Manos Unidas, Creu Roja, la Fundació Vicente Ferrer o Escoles Solidàries.