21/07/2024 - 0:12
Més

  Finalitza la Búsqueda a Benicolet: Descobert Cos de Veí de Lluxent

  Altres notícies

  La Guardia Civil de València ha informat sobre un lamentable succés ocorregut la nit passada. Es va reportar la desaparició d’un home de 57 anys, veí de Lluxent, en la zona de l’Assut de Blai, dins del terme municipal de Benicolet.

  La recerca es va centrar en una charca o estany d’aigua amb poca corrent, d’entre 2 i 3 metres de fondària, on es va trobar una cadira i una caña de pescar que pertanyien al desaparegut.

  A les 23:10 hores, es va activar el Grup Especial d’Activitats Subacuàtiques (GEAS), que va treballar en la recerca juntament amb diverses patrulles de seguretat ciutadana. Després d’unes intensives hores de recerca, a les 09:00 hores del matí següent, es va localitzar el cos sense vida de l’home, ocult entre unes canyes a la vora del Barranc de Xeta, a uns 150-200 metres del lloc de la desaparició.

  El cas està sent investigat pel Equip de Policia Judicial de Gandía i ja s’ha notificat a l’Autoritat Judicial competent. Tot i que els indicis preliminars apunten a que podria tractar-se d’un accident, les investigacions segueixen en curs per aclarir les circumstàncies exactes dels fets.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -