19/07/2024 - 8:46
Més

  Ontinyent Renova la Tradicional Cursa de la Dona amb Novetats i Preus Reduïts

  Inscripcions Obertes per la Nova Cursa Solidària de les Dones a Ontinyent

  Altres notícies

  La ciutat d’Ontinyent prepara una nova edició de la “Cursa de la Dona”, ara renombrada com a “Cursa Solidària de les Dones”, que tindrà lloc el pròxim 10 de març, coincidint amb les commemoracions entorn del Dia Internacional de la Dona. Presentada per l’alcalde Jorge Rodríguez i la regidora d’Igualtat Paula Soler, la cursa d’enguany arriba plena de novetats i amb un preu d’inscripció més accessible per a tothom.

  Aquest any, l’esdeveniment esportiu, que es durà a terme amb la col·laboració de diverses entitats i associacions locals, posarà un èmfasi especial en el caràcter solidari: de la inscripció, que costarà 2 euros sense samarreta o 5 euros amb samarreta reutilitzable per a edicions futures, 1 euro es destinarà a les subvencions per a col·lectius del consell de les dones.

  Les inscripcions ja estan obertes des d’aquest divendres 9 de febrer a través de la web de multiesport. Els participants podran escollir entre una cursa competitiva de 5 km i una marxa/caminata no competitiva de la mateixa distància. El recorregut urbà, que mantindrà el seu caràcter emblemàtic passant per llocs com el carrer Major i la Plaça la Concepció, haurà de completar-se en un temps màxim d’una hora i mitja.

  A més de la participació de dones majors d’edat en la prova competitiva i de dones menors amb autorització en la no competitiva, aquest any també s’incorpora la possibilitat que els xiquets i les xiquetes menors nascuts entre 2018 i 2024 participen, així com gossos, sempre amb el degut control i responsabilitat.

  L’animació en la Plaça Major anirà a càrrec de tres esportistes locals reconegudes: Mari Tamarit, Paloma Gandia i Sonia Santaines. Altres col·laboradors inclouen l’Agrupació Musical i l’escola de música Ad Libitum, que proporcionaran punts d’animació musical al llarg del recorregut, l’associació fotogràfica d’Ontinyent AFO capturant moments de la cursa, i el centre ocupacional Jose Antonio Bodoque, l’empresa Lurbel i MD Studio en la confecció dels trofeus.

  Finalment, un gran agraïment a Xelo Martinez d’Imprimint La Vall pel disseny del logotip de la cursa, i als implicats en la seua organització. “Va a ser un dia per a totes les dones que formen part de les nostres vides… Us esperem a totes”, conclou la regidora d’Igualtat, Paula Soler, animant a la participació de totes les dones, ja siguen habituals de la cursa o noves incorporacions.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -