20/07/2024 - 23:40
Més

  Ontinyent Acull Masterclass de Logística per Ferran Marco de ESIC

  Altres notícies

  Ontinyent es convertirà en l’epicentre del coneixement en logística el pròxim dijous 15 de febrer, quan a partir de les 18 h. la seu d’ATEVAL (C/ Telers, 20) obrirà les seues portes per a una Masterclass especialitzada. La sessió, titulada “SI NO TE QUIERES QUEDAR ATRÁS, PASA AL SIGUIENTE NIVEL EN LA GESTIÓN DE LA CADENA DE SUMINISTRO”, serà impartida per Ferran Marco, Profesor de ESIC i Especialista reconegut en Operacions, Logística i Cadena de Subministrament.

  Amb més de dues dècades d’experiència professional, Ferran Marco és un destacat expert en la cadena de subministrament, havent treballat en posicions essencials en formulació, envasat i distribució de productes químics. La seua trajectòria professional inclou un paper com a Responsable de Enginyeria de Processos & QHSE en IQV, S.A., i com a docent, porta la seua expertesa a ESIC des de 2019.

  La sessió està organitzada de manera col·laborativa entre ESIC, ATEVAL, AITEX i COEVAL, i està dirigida a tots els professionals i interessats en aprofundir en temes com la previsió de la demanda, aprovisionament, gestió d’estocs, qualitat, eines lean, cuadre de comandament, digitalització, i gestió d’almacens i transport dins d’un marc sostenible.

  Es recomana a tots els interessats a assistir a la Masterclass que confirmen la seua assistència per rebre informació detallada. Aquesta és una oportunitat única per actualitzar-se en les últimes tendències i pràctiques de logística i cadena de subministrament, a més de connectar amb professionals del sector.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -