22/02/2024 - 3:05
Més

  Emili Casanova, nou cronista oficial d’Agullent

  Altres notícies

  El passat 6 de febrer, el ple de l’Ajuntament d’Agullent va nomenar Cronista Honorífic, per unanimitat, a Ramon Haro Esplugues, fins ara el cronista oficial, reconeixent així el seu valuós treball d’investigació i difusió de la llengua, la cultura i la història del seu poble. Aquest reconeixement s’afegeix als que Ramon Haro ja ha rebut com la denominació de la Biblioteca d’Agullent amb el seu nom i l’homenatge l’any 2021.

  Per altra banda, ha sigut designat com a nou cronista oficial el doctor en Filologia i catedràtic de la Universitat de València, Emili Casanova Herrero. D’aquesta manera, el professor Emili Casanova, amb una sòlida i reconeguda trajectòria acadèmica, agafarà el relleu a Ramon Haro, amb qui comparteix una especial amistat.

  La proposta ha sigut presentada al plenari per la regidora de Cultura, Maria Herrero Casanova, en representació del grup municipal Compromís per Agullent, qui ha destacat en l’elecció d’Emili Casanova “l’estima i dedicació incondicional al poble, principalment en la promoció de la cultura local tant de forma particular com a través de les diferents entitats i associacions municipals i supramunicipals de les quals ha estat membre”.
  Pròximament, l’Ajuntament d’Agullent organitzarà un acte públic per a celebrar el nomenament d’Emili Casanova com a nou cronista oficial del municipi.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  “Ontinyent Participa” rep 20 propostes en les primeres hores de la seua nova edició

  La fase propositiva que començava aquest dilluns es perllongarà fins al 4 de març
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -