19/07/2024 - 7:47
Més

  La Temporada XXI de l’Orquestra Simfònica d’Ontinyent promet experiències musicals úniques

  Altres notícies

  L’Orquestra Simfònica d’Ontinyent inaugura la seua vint-i-una temporada amb una oferta que combina el talent local amb figures musicals d’arreu del món. Enguany, la temporada, que ha comptat amb una dècada de suport per part de Caixa Ontinyent, inclourà quatre concerts al Teatre Echegaray, i s’obrirà amb la batuta de Sergio Alapont.

  L’alcalde Jorge Rodríguez, en la presentació de la programació, ha ressaltat la importància de mantenir viu el projecte educatiu i cultural que tant ha beneficiat als joves músics i a la comunitat. Aquesta temporada porta noves oportunitats de formació i beques, a més d’acostar la música clàssica a la ciutadania sense necessitat de desplaçar-se a grans ciutats.

  La programació detallada va ser revelada en un esdeveniment que va comptar amb la presència del President de Caixa Ontinyent, Josep Pla Barber; el regidor de Cultura, Àlex Borrell; i el gerent d’AD LIBITUM, Lluís Muñoz. Els assistents van poder conèixer les dates i els detalls dels concerts, que prometen ser un reflex del compromís de la institució amb l’educació i la cultura musical.

  Amb la venda d’abonaments ja iniciada, els amants de la música poden esperar interpretacions magistrals de peces clàssiques i contemporànies, una celebració del talent i la passió que caracteritza l’Orquestra Simfònica d’Ontinyent.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -