28/03/2024 - 16:00
Més

    Rebeca Torró podria ser la primera diputada d’Ontinyent al Congrés

    Altres notícies

    La Secretària General dels Socialistes d’Ontinyent, Rebeca Torró, ha estar inclosa a la llista electoral del PSPV-PSOE a les eleccions generals amb el nº6 per la circumscripció de València. Aquest extrem, que es confirmava dissabte passat pel Comité Nacional del partit, permet a l’actual 1ª tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Ontinyent i Vicepresidenta 2ª de la Diputació de València comptar amb possibilitats reals de ser nomenada diputada al Congrés a Madrid. 

    El càrrec de diputada és compatible amb l’acta de regidora a l’Ajuntament, on Torró es presenta a la reelecció al segon lloc de la candidatura que encapçala Jorge Rodríguez, qui felicitava públicament Torró, amb la què ha compartit 20 anys de trajectòria política i a la que definia com “una de les millors polítiques que he conegut mai: treballadora incansable, enamorada del que fa i amb unes conviccions de ferro que sempre guien les seues accions”. 

    Des de l’agrupació local socialista s’ha rebut la noticia “amb una enorme alegria, ja que han hagut molts pocs diputats ontinyentins a la història del Congrés i cap diputada, Rebeca pot ser pionera i Ontinyent tenir un importantíssim bastió allà on es prenen les principals decisions que afecten a tot l’Estat. Les últimes enquestes parlen d’expectatives molt positives per als socialistes a les eleccions generals, així que som optimistes”, assenyalaven. 

    La pròpia Rebeca Torró es mostrava agraïda per la confiança dipositada en la seua persona, tot destacant la importància de les properes cites electorals a les quals “si els ciutadans i les ciutadanes ho tornen a voler, seguirem tenint al millor alcalde de la història d’Ontinyent. I si també ho volen, per primera vegada la ciutat tindrà una de les seues a Madrid. En els vots de totes i tots va a estar la clau”, concloïa. 

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -