12/06/2024 - 23:16
Més

  El president de la Diputació, Vicent Mompó, participarà dissabte en l’obertura de la fira de l’automòbil “Firauto”

  Altres notícies

  El President de la Diputació de València, Vicent Mompó, qui acudirà per participar a l’obertura de Firauto a Ontinyent. Mompó esmorçarà primerament amb els responsables de la fira i l’alcalde Jorge Rodríguez, la vicepresidenta Natàlia Enguix i la resta de membres del govern, i seguidament recorrerà els llocs de venda de vehicles i la fira. Firauto, que tornarà a repartir els stands per l’Avinguda d’Albaida i el carrer José Iranzo, comptarà enguany amb 18 expositors amb al voltant 400 cotxes nous, de km 0 i d’ocasió (tant elèctrics com de combustió), a més de del sorteig de dos viatges a la Costa Blanca i 1500 euros en vals descompte.

  Cal recordar que la lectura del privilegi reial que Alfons el Magnànim va donar a Ontinyent el 1418 per a obrir la Fira tornarà a ser el punt de partida d’un intens cap de setmana “firer” a Ontinyent. L’acte, que tindrà lloc des de les 19:00 hores a l’aparcament de la Sala Gomis, comptarà enguany com a lectora amb la professora de llengua castellana de l’IES Jaume I d’Ontinyent Inma Llinares, qui donarà pas a una posterior cercavila amb La Trocamba Matanusca i un grup d’animació. La fira romandrà oberta de 19:00 a 03:00 divendres; dissabte i diumenge de 11:00 a 15:00 i de 16:30 a 03:00; i dilluns de 11:00 a 15:00 i de 16:30 a 22:00 hores.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -