12/06/2024 - 23:46
Més

  La doble medallista olímpica Ruth Beitia participarà en la programació de la “Setmana de la Ciutat Educadora” d’Ontinyent

  L’alcalde Jorge Rodríguez destaca la implicació de més de 20 entitats per impulsar amb l’Ajuntament una programació que inclourà 30 activitats en 10 díes

  Altres notícies

  La doble medallista olímpica Ruth Beitia participarà en la programació de la “Setmana de la Ciutat Educadora” d’Ontinyent, que tindrà lloc del 21 al 30 de novembre i que enguany inclourà 30 activitats, impulsades per la regidoria d’Educació i coordinades amb el Consell Educatiu de la ciutat.

  l’alcalde Jorge Rodríguez destacava “la implicació de més de 20 entitats per impulsar amb l’Ajuntament un conjunt d’activitats que reflecteixen tot allò que som com a ciutat educadora: un lloc on tots els agents s’impliquen en l’educació formal i no formal; on sumem sinèrgies per oferir el millor de cadascú i que hi haja aprenentatge en totes les etapes de la vida; i on la riquesa de la formació ix de les aules per arribar a tot el món”.

  El regidor d’Educació, Ferran Gandia, donava detalls d’una programació “extensa i molt variada” que inclourà 7 concerts, 3 representacions teatrals, 2 presentacions de llibres, activitats sobre ecologia, foment de la igualtat, contes o dansa, entre d’altres, i que es pot consultar a la pàgina web http://ciutateducadora.ajuntament-ontinyent.es. El regidor també posava de relleu la varietat d’escenaris on tindran lloc les activitats, com ara el Teatre Echegaray, la Sala Gomis, el Campus de la Universitat de València, la UNED o l’Escola Oficial d’Idiomes.

  A les activitats centrals se sumen altres complementàries com les incloses a la XIII Mostra de Cinema d’Ontinynet, l’Exposició Itinerants “Escriptors valencians de l’exili” al MAOVA, l’activitat “Amb la salut mental es juga?” d’ADIEM, i la XII edició de la Universitat de Tardor (UTO) del Campus d’Ontinyent de la Universitat de València, de la que donava detalls el coordinador del Campus, José Cantó.

  Cantó detallava la programació de la Universitat de Tardor, que començarà amb un acte inaugural dilluns 21 a les 18:00 a l’aula magna amb una taula rodona sobre els 25 anys de presència de la Universitat de València a Ontinyent. Aquest acte estarà obert al públic en general, com tambbé altra taula rodona dimecres 22 a la mateixa hora sobre el paper de la Fundació Universitària en la creació del Campus; i l’actuació dijous 23 a les 19:00 hoes a la Sala Gomis del trio de vent “Turab ensemble”.

  Al llarg d’esta setmana a més a més s’inauguraran plaques commemoratives en record dels 25 anys del Campus, i per donar nom a vàries sales i espais en homenatge a la Fundació Universitària, a Empar Granell i Tormos i a Francisco Sanchis Penadés. Per altra banda, hi haurà diversos seminaris per a l’estudiantat dels graus del Campus, sobre estratègies empresarials i directives, “storytelling”, sobre primers axuilis en l’àmbit específic de l’educació infantil o sobre natura i esport.

  La programació vinculada a l’àmbit universitari conclourà amb una de les activitats més destacades del conjunt de la programació de la “Setmana de la ciutat educadora”: l’acte d’inauguració del curs universitari que tindrà lloc dilluns 27 de novembre a les 11:00 al Centre Cultural Caixa Ontinyent, amb les intervencions de la rectora Mavi Mestre i de l’esportista Ruth Beitia, especialista en salt d’alçada que va participar en quatre jocs olímpics representant a Espanya, on va guanyar dues medalles (or en Río 2016 i bronze a Londres 2012). Beitia, qui també compta amb la medalla d’or al merit esportiu que atorga el Govern d’Espanya, impartirà una conferència titolada “El papel de la mujer en el olimpismo, una experiencia personal”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -