16/06/2024 - 17:39
Més

  Artesania Cerdà s’uneix a COEVAL, enfortint el teixit empresarial de la Vall d’Albaida

  Altres notícies

  En un pas significatiu per a enfortir la sinergia empresarial a la regió, Artesania Cerdà, destacada empresa amb seu a L’Olleria i més de 50 anys d’experiència en el sector de productes llicenciats, s’ha associat oficialment a la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL). Amb més de 120 empleats en l’actualitat, la companyia se suma a les més de 300 empreses i autònoms que conformen aquesta entitat empresarial.

  Artesania Cerdà ha destacat en el competitiu món de la producció i distribució de productes llicenciats de marques d’entreteniment reconegudes a nivell global. Especialitzant-se a portar la màgia de marques com Disney, Marvel, LucasFilms, Warner Bros, Nickelodeon, Universal, entre altres, a llars de tot el món, l’empresa ha consolidat la seua posició com a referent en la indústria. La seua àmplia gamma d’articles, que abasta des de moda i accessoris fins a una línia completa per a mascotes, ha conquistat a famílies de nombrosos països europeus.

  La clau de l’èxit d’Artesania Cerdà radica en la seua combinació única de més de 50 anys d’experiència, gestionant l’empresa amb l’eficiència de les grans corporacions i la personalització que només una empresa familiar pot oferir. La companyia selecciona i dissenya cada peça amb l’objectiu de proporcionar als seus clients, ja siguen grans distribuïdors, cadenes de botigues, xicotets comerços o botigues en línia, productes exclusius 100% llicenciats.

  Però Artesania Cerdà no es limita a destacar només per la seua creativitat i qualitat en productes llicenciats. L’empresa també s’enorgulleix del seu ferm compromís amb la sostenibilitat. En un esforç per fusionar el món de les llicències amb la responsabilitat ambiental i la satisfacció del client, la companyia es compromet a continuar escrivint històries d’èxit en aquest àmbit.

  L’associació d’Artesania Cerdà a COEVAL ha sigut rebuda amb entusiasme per part d’aquesta confederació empresarial. COEVAL destaca l’aposta de l’empresa per un model de gestió empresarial professionalitzat en tots els nivells, des de recursos humans fins a valors i cultura empresarial. Actualment, Artesania Cerdà ostenta la certificació internacional d’empresa atractiva per a treballar “GREAT PLAU TO WORK”, un distintiu que, sens dubte, contribueix a la seua capacitat per a retindre i atraure talent en un mercat laboral cada vegada més competitiu. La unió d’aquestes dues entitats promet enfortir el teixit empresarial de la Vall d’Albaida i contribuir al creixement sostenible de la regió.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -