IniciEconomiaEmpreses i comerçosL´Ajuntament d´Albaida arrenda l´antiga fàbrica “Vila Hermanos” per potenciar el mercat municipal

L´Ajuntament d´Albaida arrenda l´antiga fàbrica “Vila Hermanos” per potenciar el mercat municipal

L’ajuntament d´Albaida, mitjançant un contracte d´arrendament, ha habilitat una nova zona d’aparcament, a més d´un dipòsit municipal de vehicles, al carrer Sant Francesc nº5, a la plaça del mercat municipal.

fabrica-vila1Es tracta d´una zona d’estacionament en superfície amb capacitat per a 15 places. El nou aparcament, que ja ha entrat en funcionament, té una superfície habilitada de 765 m2. Aquest nou aparcament donarà servei als comerciants que tenen lloc de venda al mercat municipal, i que comptava amb poques zones per estacionar.

D´altra banda, està previst realitzar dintre d´aquest local, un magatzem per als servicis municipals de conservació i manteniment.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular