Els Càrrecs solidaris recapten 2.117 quilos d’aliments

0

El passat dissabte es celebrà una Jornada Infantil Solidària per part dels càrrecs de Moros i Cristians de 2014, i amb la participació de la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia, dirigida als més menuts, on es van recollir 2.117 quilos d’aliments no peribles dirigits als més desfavorits de la nostra societat.

carrecs-solidaris-ontinyent-2013Durant tot el mati les portes dels salons de la Societat de Festers restaren obertes per tots aquells que vulgueren col·laborar, i per on van passar xiquets, pares i iaios, que no van voler deixar passar l’oportunitat d’aportar alguna cosa; a més, de festers i festeres amb la intenció de fer un dia dedicat als xiquets; i, fins i tot, es va comptar amb la participació de l’Excm. Alcalde de la nostra ciutat, el sr. Jorge Rodríguez, i alguns dels seus regidors que van voler col·laborar amb els càrrecs i la societat aportant el seu granet d’arena.

Al llarg del mati, es desenvoluparen diverses activitats dirigides als més menuts, que els va mantindre entretinguts, igual que als seus pares. S’organitzaren diversos tallers de manualitats on els xiquets es van poder emportar a casa un record com una felicitació de Nadal, un dibuix o elements de decoració per a l’arbre de Nadal de casa.

A més a més, es va comptar amb la participació de diverses associacions locals que van voler participar a l’acte, com el Ballet Masters que va oferir diverses representacions de funky, interpretades pels més joves de la acadèmia; la Colla de dolçaines i percussió, que ens va delectar amb un xicotet concert de nadalenques i algun altre pasdoble i marxa mora; els juniors de Sant Rafael que es van fer càrrec dels tallers de manualitats; i la Creu Roja, que va ser qui va replegar els aliments i joguets i qui ho distribuirà allà on calga.

Per continuar amb els actes de Nadal, els càrrecs han aconseguit que un emissari reial de ses Majestats els Reis Mags, vinga el proper diumenge a partir de les 12.30 h. a la Societat de Festers a recollir les cartes dels més menuts.