Agents de la Policia Nacional han detingut a Ontinyent (València) a un home de 24 anys, d’origen armeni, com a presumpte autor dels delictes de maltractaments en l’àmbit familiar i atemptat a agent de l’autoritat, després de pel que sembla agredir a la seua parella, així com a un dels policies que li van arrestar.

Els fets van ocórrer sobre les una i mitjana de la nit d’ahir, quan els agents van ser comissionats per la Sala del 091 perquè acudiren a un carrer d’Ontinyent, on un home estaria agredint a una dona, propinant-li espentes i *tortazos.

Una vegada allí, els policies van observar a un home agarrant fortament del coll a una dona, la qual es trobava plorant i sagnant pel nas, per la qual cosa li van interpel·lar perquè la soltara, fent aquest cas omís i manifestant que “era la seua xica i que feia el que volia”.

En vista que no desistia de la seua actitud i continuava estrenyent el coll de la dona amb més força, un dels agents va intervindre ràpidament agafant el braç de l’home per a intentar alliberar-la, aprofitat en aqueix instant el sospitós per a llançar-li una punyada al policia en la cara, que va impactar a l’altura de la cella.

Els agents van aconseguir reduir-ho, sent arrestat com a presumpte autor d’un delicte d’atemptat a agent de l’autoritat i un altre de maltractaments en l’àmbit familiar. En el moment de la detenció, l’home va oposar gran resistència, forcejant i escopint als actuants.

L’arrestat, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.