11/12/2023 - 17:34
Més

  S’intensifica la neteja als parcs públics i zones verdes escolars d’Ontinyent

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent, a través de la regidoria de Serveis Municipals, està procedint estos dies a una acció extraordinaria de neteja intensiva dels parcs públics i les zones verdes escolars. Es tracta d’una de les millores incloses al contrat de l’empresa gestora, junt a altres com el control integral de plagues, el de sorres o la trituració in situ de residus vegetals.

  El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta ha explicat que entre les accions contemplades a esta neteja intensiva es troben la neteja de zones pavimentades amb aigua a pressió; la neteja humida del mobiliari urbà amb desinfectants, incloent-se expressament les papereres, fonts i jocs infantils; l’eliminació de grafittis als jocs infantils i paràmetres dels espais verds; la neteja a fons dels imbornals; la neteja dels residus que puguen haver baix les plantes, o el buidatge i neteja del fons de les basses, estancs o fonts ornamentals. A més a més, i aprofitant l’arribada de la primavera, esta actuació es fa coincidint la poda dels arbustos perennes decoratius en estes zones.

  Cuesta, ha demanat la col·laboració ciutadana per mantenir el més nets possibles estos espais, ja que “per tenir Ontinyent net és fonamental contar amb la col·laboració dels veïns i veïnes. Fets com la col·locació d’adhesius al mobiliari públic o dur a les mascotes a fer les seues necessitats als parcs públics, suposen no sols un incompliment sancionable de les ordenances municipals, sinó una falta de sensibilitat cap als demés, perquè parcs, jardins i zones verdes són de totes i tots”, recordava el regidor.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -