728×90 caixa onti
Home > Medi Ambient > Bicicletada reivindicativa a les festes del Llombo

Bicicletada reivindicativa a les festes del Llombo

Les associacions: Ontinyent en bici, El Club Ciclista d’Ontinyent, l’Associació el Vici de la Bici, Dones Bicibles i Eurobikers han convocat una bicicletada reivindicativa el proper dissabte dia 6 d’octubre a les 10:30h que tindrà eixida des del parc del Llombo.

Les 5 associacions, que fiten els desplaçaments sostenibles i fomentar l’ús de la bicicleta com a mitjà esportiu i de transport, han estimat necessari treballar en comú i unir esforços per tal de reivindicar la seguretat a les vies urbanes i interurbanes. Aquesta iniciativa naix arran a l’accident mortal que tingué lloc el passat dilluns dia 24 de setembre a la carretera ontinyent-fontanars, CV-660.

La bicicletada, es realitzarà en el marc de les festes del barri del Llombo i el recorregut, que discorrirà per vies urbanes, serà accesible a tota la població, també per als infants. Durant la bicicletada es recordarà que els desplaçaments urbans han de ser segurs per tothom. Tanmateix es vol els col·lectius ciclistes reclamaran seguretat viaria a les vies interurbanes per tal d’evitar els accidents.

Convoquem a tota la població a assistir a la bicicletada i gaudir d’un acte que serà festiu i alhora reivindicatiu. A l’acabament del recorregut es llegirà un manifest per exigir la seguretat i l’aplicació de mesures efectives que posen fi a l’onada d’atropellaments. Cal recordar que el 2017 varen morir 78 ciclistes a l’Estat Espanyol i el territori valencià encapçala l’estadística de siniestralitat.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Nous equips de TAC i mamògraf a l’Hospital d’Ontinyent

La Directora General de Règim Econòmic visita amb l’Alcalde els nous equips de TAC i mamògraf d’Ontinyent i destaca el bot qualitatiu que suposarà la nova infrastructura sanitària