L’Ajuntament recorda la pròrroga fins al 16 d’octubre en la prohibició de les cremes

0

L’Ajuntament d’Ontinyent ha recordat a la ciutadania la prohibició de realitzar cremes de marges de cultiu o de restes agrícoles o forestals en tot el terme municipal fins el proper 16 d’octubre. Tot i que habitualment la prohibició estival finalitza amb el mes de setembre, enguany, a l’igual que l’any passat, i d’acord amb la resolució de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, s’amplia el període en què no es podrà autoritzar la crema.

Aquest canvi es va fer extensiu al terme d’Ontinyent, sent objecte d’inclusió en l’ordenança municipal i inclòs al calendari de cremes elaborat des de l’Ajuntament per a 2017. La regidora de Sostenibilitat, Patrícia Folgueras, ha recordat a la ciutadania la necessitat de respectar la prohibició de fer cremes, avançant que en breu es presentarà un programa pilot per a presentar alternatives a les cremes.

Així mateix ha recordat a tots aquells que visiten les zones forestals del terme que extremen sempre les precaucions per tal d’evitar que es produïsquen incendis, demanant-se a la ciutadania que si alguna persona detecta un foc ha d’avisar el més ràpidament possible al telèfon d’emergències 112.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Publicitat