20/07/2024 - 23:58
Més

  Ontinyent celebra una reuniò prèvia a l’inici de curs 2021-2022

  Altres notícies

  Representants dels centres educatius d’Ontinyent, junt al regidor d’Educació i l’lalcalde d’Ontinyent, han celebrat una reunió preparatòria de l’inici de curs que tenia lloc aquest dijous, on entre altres, s’anunciat el repartiment de 7000 mascaretes entre tots els centres educatius de la ciutat, tal i com es va fer el curs passat.

  Jorge Rodríguez agraïa la tasca i la implicació del personal dels centres durant el curs 2020-2021, “un curs complexe i difícil on ha estat necessari fer un gran esforç organitzatiu per poder formar a l’alumnat de manera presencial tot i el context de pandèmia”, i encoratjava als presents “a començar amb ànims i molta força el curs 2021-2022”.

  El regidor d’Educació, Óscar Borrell, explicava que “a l’igual que vam fer l’any passat, són mascaretes elaborades a la ciutat, i amb l’adquisició de les quals estem donant suport a les empreses que estan produint-les dins del Clúster del Tèxtil Sanitari que estem potenciant per mantenir l’activitat econòmica local”, manifestava. Estes mascaretes es repartiran per a la seua distribució entre l’alumnat de Primària, Batxillerat, cicles de FP, ESO, Conservatori i Escola d’Adults.

  A la reunió també es parlava al voltant d’altres mesures de seguretat que inclouen el tancament dels carrers dels col·legis a l’entrada i eixida als mateixos; i l’ampliació de l’experiència pilot iniciada el curs passat amb l’oferiment als centres de la possibilitat de fer ús d’espais públics per a la docència. En aquest sentit, en la reunió es valorava molt positivament la iniciativa i els seus resultats, de manera que l’ajuntament torna a posar a disposició i amplia els espais que podran utilitzar els centres, i que inclouen tant els espais tancats (Palau de La Vila, Sala Gomis, Poliesportiu, etc) com els parcs i jardins o fins i tot la via pública.

  Per altra banda, Borrell explicava que l’empresa Mantas Mora continua elaborant la “Mantaescola” i es pot adquirir de cara als mesos de més fred, als quals de moment la normativa preveu mantenir les finestres obertes. El regidor també explicava que la ciutat optarà un any més a participar de les subvencions autonòmiques per a activitats extraescolars i escoles d’estiu, i que l’Ajuntament ha repasat l’estat de les obres del pla “Edificant”, a més de fer-se obres d’acondicionament en alguns centres com el Bonavista, Carmelo Ripoll i Lluis Vives de cara a l’inici de curs.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -