23/07/2024 - 9:55
Més

  Els centres educatius tornen a les aules amb les mes de 8.000 mascaretes facilitades per l’Ajuntament

  Altres notícies

  Els diferents col·legis i instituts d’Ontinyent han culminat aquest dijous la reincorporació progressiva de l’alumnat a les classes presencials per a iniciar el curs 2020/2021. En total, des del passat dilluns i fins aquest dijous han estat 7.200 els i les alumnes d’ensenyament infantil, primària, ESO, Batxillerat i Cicles Formatius que han tornat a les aules dels diferents centres educatius, als quals l’Ajuntament d’Ontinyent ha lliurat un total de 8.250 mascaretes “Tèxtil Ontinyent” per potenciar la seguretat en l’inici del nou curs acadèmic.

  El regidor d’Educació, Óscar Borrell, ha estat visitant al llarg de la setmana diferents d’estos centres, unes visites que culminava hui amb desplaçaments a l’IES Pou Clar, el CEIP Bonavista i CEIP Carmelo Ripoll. Borrell destacava que “ha estat un inici de curs sense incidències i al qual totes i tots, tant alumnat com famílies i personal dels centres, han mostrat la seua predisposició i voluntat per complir amb la normativa establerta i poder avançar en un curs molt atípic per tot allò que comporta la situació de pandèmia en que ens trobem”, assenyalava.

  El regidor agraïa la bona acollida al repartiment de les 8.250 mascaretes de l’Ajuntament “amb l’adquisició de les quals estem donant suport a les empreses locals que estan produint-les al marc del Clúster del Tèxtil Sanitari que estem potenciant per mantenir l’activitat econòmica i els llocs de treball a Ontinyent”, manifestava. Cal recordar que, a més del repartiment de mascaretes, l’Ajuntament ha pres altres mesures complementàries als protocols establerts pel Govern d’Espanya i la Generalitat Valenciana per reforçar la seguretat a l’inici de curs, com ara el tall dels carrers a l’entrada i eixida als col·legis, l’augment de la neteja durant les hores lectives o la utilització de diversos espais públics com parcs i jardins per a la docència, entre altres.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent celebra el seu 1r concurs de tomata: inscripcions obertes

  Aquest dissabte, Ontinyent celebra el seu 1r Concurs de Tomata a la plaça del Sant Domingo, organitzat per Per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -