Prop d’un centenar de persones es manifesten per al tancament de la canera de Bufali

0

Prop d’un centenar de persones s’han manifestat aquest matí a Ontinyent per demanar el tancament de la canera de Bufali, i que siga una protectora qui realitze aquestes tasques.

Des de l’organització ens han explicat a TVdigitalOntinyent que “volem conscienciar a la gent de que no volem l’actual sistema que sacrifica animals injustament, per això demanem un refugi digne, al qual no es sacrifiquen animals i es done una oportunitat per a ells, volem que es tanque la canera que tenim a l’actualitat a la comarca”.

La manifestació ha eixit des de la plaça concepció on els manifestants vestits de negre i acompanyat pels seus gossos, han recorregut els carrers de l’Avinguda Almaig, Daniel Gil fins arribar a la plaça Concepció, on han llegit un manifest i han encés uns ciris com a símbol de dol pels animals sacrificats durant tots els anys que porta treballant la canera de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida.

A més la plataforma ens han informat que disposen d’una pàgina a Facebook on informen de les seves actuacions, i també han iniciat una recollida de signatures dins de la plataforma Change on ja porten recopilades més de 3.000 peticions per al tancament de la canera.

Publicitat