02/12/2023 - 17:14
Més

  Bufali estima una reducció del 7% en el consum elèctric amb SENEO

  Altres notícies

  Des del divendres 4 de desembre, Bufali deixa de tenir contractat el seu subministrament elèctric amb Iberdrola i AUDAX, apostant pel projecte comarcal de la Cooperativa elèctrica SENEO.

  L’actual Ajuntament, dins de la seua línia de minimització de despeses, fa aquest canvi amb l’objectiu de gestionar les arques municipals de manera més responsable.

  “Durant la nostra legislatura, apostem per una política d’austeritat, i dins d’aquesta, pensem que el que cal disminuir són les despeses que es generen, no la qualitat dels serveis” afirma l’alcaldessa Fani Mollà.

  D’altra banda, pensem que cal donar suport a tot allò que es desenvolupe dins de la nostra comarca i així obrir nous fronts per a que en el mercat es tinguen altres alternatives a l’oligopoli elèctric actual.

  Per a donar informació als veïns, SENEO estableix dos dates en les que aniran a Bufali per a resoldre dubtes i establir una comparativa de l’estalvi de diners que suposa canviar de companyia elèctrica. Aquests dos dies seran el divendres 15 de gener a les 19:00 h en el Bar Casa de Cultura i el divendres 22 de gener de 17 a 21h en la unitat mòbil. També es projectarà un documental per a conèixer més a fons el sector elèctric.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -