22/05/2024 - 7:42
Més

  El primer sondeig de les votacions a Ontinyent mostra un 33% de participació

  Altres notícies

  La jornada electoral de les eleccions al Parlament Europeu s’està desenvolupat a Ontinyent amb total normalitat, confirmant-se des de la Policia Local la total absència d’incidents, i amb un índex de participació pràcticament idèntic al de les anteriors eleccions europees.

  L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, votava a les 10:30 al CEAM de Sant Josep, acompanyat per la segona tinent d’alcalde i portaveu del grup municipal Socialista, Rebeca Torró, qui no votarà fins la fi de la jornada electoral, en estar actuant com a interventora. El primer tinent d’alcalde i portaveu de Compromís, Joan Gilabert, abans de votar, acompanyava Vicent X.Vila, integrant de la llista al Parlament Europeu per esta formació, qui votava a les 11:00 a l’edifici universitari de Torrefiel. En aquest mateix espai el portaveu d’EU Manuel Ruiz feia el propi acompanyant a les 12:00 Paula García, Coordinadora Comarcal del partit; mentre que el portaveu del PP, Filiberto Tortosa, votava a les 11:30 al Col•legi Vicent Gironés. En tots els casos els votants acudien arropats per regidors, militants i simpatitzants de les diverses formacions.

  A les 14:00 hores, i al % de l’escrutini, la participació està sent del 33’15%, el que suposa una molt lleu variació a la baixa del 0’65% respecte dels comicis europeus de 2009, quan era del 33’80% a estes hores.

  Durant la vesprada i nit de la jornada electoral, el gabinet de premsa municipal, en coordinació amb el departament d’informàtica i el SIAM, actualitzaran estes dades de participació i resultats a la web de l’Ajuntament, www.ontinyent.es , on al final del dia es podrà consultar i descarregar en format .pdf els resultats i índexs de participació totals i per districtes a Ontinyent.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -