La Mancomunitat col·laborarà amb l’associació de persones autistes

El president de la Mancomunitat, Vicent Gomar, i el vicepresident, Jaime Peris, s’han reunit amb el president de l’Associació per a l’Eduació i la Inclusió de Persones en l’Especte Autista de la Vall d’Albaida (INCLOU TEA), José Antonio Martínez, i el secretari, Miguel Ángel Llavero. Gomar ha donat la benvinguda i el suport a la iniciativa «sorgida dels propis afectats per tal de conscienciar i introduir els canvis necessaris per a aconseguir una inclusió efectiva». La reunió ha estat una primera presa de contacte per tal d’estudiar formes de col·laboració en algunes de les activitats previstes per INCLOU TEA com la commemoració a la comarca dels dies internacional de l’asperger i l’autisme, en febrer i abril, o la realització d’una ruta d’estiu per la Vall d’Albaida amb diferents teràpies en cadascun dels municipis mitjançant els cavalls, l’esport, la música o la natura.

INCLOU-TEA es va constituir en maig de 2017 per part de pares i mares amb filles i fills que pel diagnosi necessiten activitats educatives especials, però es veuen escolaritzats en centres educatius ordinaris sense la formació educativa i sanitària específica que els calen. L’objectiu és servir de plataforma d’assistència i recolzament mutu per a millorar la inclusió dels TEA en la societat en un primer moment en l’àmbit educatiu i encaminats cap a una socialització convenient. De moment, han mantingut reunions amb l’Ajuntament d’Ontinyent i CaixaOntinyent i s’ha aconseguit per al curs 2017/2018 una aula de comunicació i llenguatge al CEIP Rafael Juan Vidal.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Comunitat Valenciana passa en el seu conjunt a la fase 2 del procés de desescalada

El Ministeri de Sanitat ha confirmat a les tres províncies que conformen la Comunitat Valenciana …