01/12/2023 - 21:34
Més

  Javier Cantó, nomenat president de Creu Roja a Ontinyent

  Altres notícies

  Javier Cantó Vañó, ha sigut nomenat president de Creu Roja a Ontinyent durant el mes de juliol de 2023 pel president de Creu Roja Espanyola a la Comunitat Valenciana, Rafael Gandia Balaguer.
  Javier Cantó Vañó és voluntari de Creu Roja Espanyola, realitzant durant l’últim any funciones d’assessorament estratègic i participant en el “Grup de Treball Futur de Creu Roja a Ontinyent”.

  El nou president de Creu Roja a Ontinyent ha assenyalat que el seu objectiu prioritari serà comarcalitzar l’assemblea, donant visibilitat al treball dels voluntaris a Ontinyent, Aielo, Agullent, Bocairent i Fontanars, els cinc municipis que conformen l’assemblea d’Ontinyent, per a donar millor resposta als col·lectius més desfavorits, i estar més prop de les persones que el necessiten. I destaca el seu propòsit d’ampliar Creu Roja Joventut a Ontinyent, formant un grup nombrós i actiu de voluntaris joves, per a garantir d’aquesta manera el futur de l’assemblea.

  Perfil de Javier Cantó Vañó
  Javier Cantó Vañó és llicenciat en òptica i optometria per la Universitat d’Alacant, màster en Optometria en la Universitat Camilo José Cela de Madrid i Bachelor of Sciencie in Optometry pel New England College de Boston.

  Ha exercit la seua professió ocupant el càrrec de gerent d’òptiques Claravisión València, així com de director del departament professional del Grup Claravisión España.

  És Professor associat en la Universitat CEU Sant Pau i ha sigut professor docent en el departament d’Òptica i Optometria en AIDO i en el Centre Boston d’Optometria a Madrid.

  Va ser president del Rotary Club d’Ontinyent l’any de la pandèmia i participa com a cooperant en dues ONG’s: Visió sense fronteres i Iluminatica, visitant anualment la República del TXAD, en Africa Central, amb l’objectiu d’eliminar la ceguesa evitable produïda per les cataractes.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -