Sílvia Urenya: “l’inici de les obres per obrir la residència de discapacitats demostra el compromís del Consell amb Ontinyent”

La regidora i portaveu de Compromís per Ontinyent, Sílvia Urenya, s’ha pronunciat públicament sobre la bona notícia que ha rebut la ciutat d’Ontinyent en les darreres hores: la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives que dirigeix la Vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, anunciava l’inici de les obres que permetran l’obertura definitiva de la residència per a persones amb discapacitat d’Ontinyent.

Una construcció del 2010 fruit de l’obra social de Caixa Ontinyent, cedida a la Generalitat Valenciana l’any 2016 per tal d’efectuar les adequacions necessàries per poder obrir-la i posar-la en funcionament. Tal i com afirmava la portaveu de Compromís per Ontinyent, “La Generalitat invertirà 200.000€, que aprofitaran per fer canvis en la cuina per a adaptar-la a un servei d’elaboració de menjars (55.800 euros); l’adequació dels recintes de dutxa d’usuaris i personal (17.400 euros); l’adequació de la bugaderia (1.300 euros); l’actualització a la normativa actual del sistema automàtic de tancament i obertura d’eixides d’evacuació (36.800 euros); un estudi per proposar un sistema de protecció del sol en les zones més afectades (13.500 euros); i la col·locació de solera i paviment d’exterior des de l’eixida del centre fins a l’exterior de la parcel·la de la residència, inclòs un nou accés per als vianants davant l’entrada principal (9.700 euros).”

Segons ha remarcat la portaveu valencianista, “l’inici d’aquestes obres que permetran l’obertura definitiva de la residència millorarà significativament la vida de moltes famílies d’Ontinyent i la Vall d’Albaida, i demostra, una vegada més, el compromís del Consell de la Generalitat amb el progrés de la nostra ciutat i el benestar de les persones que l’habitem”.

Per concloure, Urenya ha volgut referir-se a les darreres declaracions efectuades per la líder del PP valencià a Ontinyent: “la ciutadania d’Ontinyent està podent comprovar com millora la ciutat gràcies a les inversions de l’actual Govern Valencià. La senyora Bonig faria bé en recordar totes les promeses incomplides que el PP va deixar a la nostra ciutat en els seus vint anys de govern i que han perjudicat greument la qualitat de vida de la nostra gent. Afortunadament, amb el canvi valencià s’està complint amb Ontinyent i podem afrontar el futur amb més esperança després de massa anys de marginació, la mateixa marginació que hui en dia patim tots els valencians i valencianes per part de Rajoy”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Comerç In presenta la setmana exprés de rebaixes en prop de 30 establiments

L’associació de comerciants Comerç In d’Ontinyent ha previst una setmana exprés amb rebaixes de fins …