16/06/2024 - 17:33
Més

  El Ple d’Ontinyent aprova l’ampliació de zona blava en l’Avinguda Almaig

  Altres notícies

  El ple de l’Ajuntament d’Ontinyent va aprovar en la seua última sessió l’ampliació de la zona blava que venian reclamant els comerciants del tram de l’Avinguda de Almaig comprès entre el Centre de Salut de la Plaça de la Coronació i la rotonda d’encreuament amb l’Avinguda Generalitat. La proposta, aprovada sense cap vot en contra, suposarà que 29 places d’estacionament en la part dreta de la via en sentit ascendent passaran a estar regulades pel servei d’ORA, una mesura que passarà a aplicar-se en breu.

  El regidor coordinador de l’àrea de Govern Obert i Transparència, Joan Sanchis, va explicar en el ple que “es tracta d’una actuació que venien reclamant des de 2015 els comerciants d’aquesta zona i que hem consensuat amb l’Associació de Comerciants, i amb la qual a més també pretenem donar solució al problema de l’estacionament en doble fila sobre el qual havíem tingut queixes en reunions amb l’associació de veïns del barri”.

  Sanchis explicava que per a atendre aquest assumpte “hem esperat a tenir asfaltat i en millors condicions el pàrquing gratuït de 50 places del Camí Vell de l’Estació, situat a pocs metres, perquè governar és equilibrar els interessos de tots i veiem aquesta com la millor solució per a facilitar l’accés als establiments comercials i atendre el problema de l’estacionament en doble fila”, concloïa.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -