La localitat d’Agullent es promocionarà turísticament aquest cap de setmana per partida doble. D’una banda Agullent estarà present a la Fira de les Comarques que té lloc des de demà divendres 13 de maig i fins a diumenge 15 de maig a la plaça de Bous de València, impulsada per la Diputació de València per a donar a conèixer a  la capital els pobles d’interior.

Agullent tindrà una presència especial a l’estand que ha promogut la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, junt a altres pobles de la comarca, que es desplaçaran fins al cap i casal per a donar a conèixer els seus atractius turístics.

La regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Agullent, Beatriz Albert, estarà personalment el dissabte a la fira instal·lada a la plaça de Bous, per atendre a les persones interessades en conèixer Agullent, així com les seues festes declarades d’interès turístic, el punt d’informació de rutes BTT de la Comunitat Valenciana instal·lat a l’ermita de Sant Vicent Ferrer o la nova senda interpretativa pel barranc de la Font Jordana.

Dia Internacional dels Museus a la Vall d’Albaida

D’altra banda Agullent es suma aquest cap de setmana a la celebració del Dia Internacional dels Museus a la Vall d’Albaida amb un matí de portes obertes del Fornet de la Neu, la cava de neu ubicada a les immediacions del poliesportiu municipal. El diumenge 15 de maig es podrà visitar el Fornet de la Neu de manera gratuïta d’11 a 14 hores i gaudir de l’audiovisual explicatiu que hi ha instal·lat. A més una guia local atendrà als visitants per tal d’oferir-los orientació d’altres llocs d’interès de la localitat, així com material divulgatiu turístic.