16/06/2024 - 17:12
Més

  La piscina municipal de Bocairent obri la temporada amb nous vestidors

  Altres notícies

  La piscina municipal de Bocairent obri la temporada amb nous vestidors

  El consistori manté les tarifes d’accés mentre renova els serveis gràcies a una inversió de 77.400 euros

  L’Ajuntament de Bocairent va obrir dissabte passat, 15 de juny, la campanya d’estiu de la piscina municipal amb uns vestidors totalment remodelats com a principal novetat. D’aquesta forma, les dependències guanyen en “comoditat, prestacions i higiene” segons el regidor d’Esport, Antonio Santonja, gràcies a una inversió de 77.400 euros aportats pel Pla provincial d’obres i de serveis de la Diputació de València corresponent al 2012.

  Piscina-Bocairent-2013Igualment, també canvia l’horari que s’amplia durant el cap de setmana fins les 20.00 h, per les 19.00 h dels dies feiners, mentre que l’obertura serà a les 10.30 h de dilluns a diumenge. Per contra, les tarifes d’accés romanen invariables “malgrat ser-hi de les més econòmiques de tota la contornada”, tal i com apunta Santonja.

  Així mateix, la Regidoria d’Esports ha programat així mateix un ampli ventall de cursos per a juliol des de 4 anys a adults passant per iniciació (1r i 2n de primària), perfeccionament (a partir de 3r de primària) i entrenament sense deixar de banda l’aeròbic d’aigua. En aquesta ocasió, els membres de la mateixa família que s’inscriguen tenen descomptes importants de fins el 20%.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -