13/07/2024 - 11:23
Més

  Més de 200 persones assisteixen a La Pobla del Duc a un dinar per tancar la Setmana de la Dona

  Altres notícies

  La Pobla del Duc ha commemorat el gros dels actes dedicats a la dona, amb un dinar al qual han assistit més de 200 veïns i veïnes del municipi. Aquest s’emmarca dintre d’un conjunt d’actes que han estat organitzats per la Regidoria de la dona i benestar social de l’Ajuntament de la Pobla del Duc, entre els quals destaquen la projecció del documental “Las maestras de la República” guardonada amb el premi Goya a la millor pel•licula documental 2013, que va tenir lloc el divendres 7 de març al Centre Social; i la conferència “l’ansietat i l’estrés”, la qual va ser abordada per Sabina Bataller, metgessa veïna de la Pobla, que va tenir lloc el dissabte 8 de març al Centre Social. Finalment, el “dinar de les paelles” va ser un dels actes més multitudinaris per la gran quantitat de gent que va assistir i posava punt final a la sèrie d’actuacions commemoratives de la dona organitzades per l’Ajuntament.

  L’alcalde de la Pobla del Duc, el socialista Vicent Gomar, destacava “la gran participació dels veïns en totes les activitats programades relacionades amb la dona especialment el dinar de les paelles al que cada any assisteixen més i més veïns i adquireix major rellevància”. A més, Gomar remarcava “l’estreta col•laboració que manté l’Ajuntament amb les associacions del poble al llarg de l’any (Dones progressistes, Ames de casa Tyrius, AMPA, Festers dels Sants de la Pedra, Associació de Fibriomiàlgia AFIDUC, etc.) que permet oferir una programació de qualitat”. En darrer lloc, Vicent Gomar es felicitava per la bona resposta que han tingut totes les activitats entre les veïnes i els veïns, fet que permet que cada any esta commemoració tinga un pes major.

  D’altra banda, la Regidora de benestar social, Mari Carmen Català, posava de manifest “l’aposta de l’Ajuntament de la Pobla del Duc per la igualtat entre homes i dones, una batalla per la qual cal lluitar dia a dia”. “En aquest sentit, des de l’Ajuntament hem fet una crida perquè a tots els actes assistiren tant homes com dones, explicant que estes activitats no són exclusivament per a les dones sinó que també van dirigides als homes perquè l’objectiu final és aconseguir la plena igualtat entre homes i dones”. Per això, des de la regidoria quan s’acosten estes dates tan assenyalades doblem els esforços perquè la presa de consciència per la igualtat entre les poblatanes i poblatans siga total”, manifestava la regidora de benestar social.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -