13/07/2024 - 11:25
Més

  L’EntreComarques visita Quatretonda, Benigànim, Llutxent i Aielo de Malferit

  Altres notícies

  Després de començar una nova edició el cap de setmana passat a la comarca de la Riberta, l’EntreComarques arriba este cap de setmana a la Vall d’Albaida. En horari de matí i vesprada, dissabte estarà a Quatretonda i Benigànim i diumenge a Llutxent i Aielo de Malferit. Per a participar de les visites guiades, que comencen a les 10:30 i les 16:30, cal inscriure’s en valldalbaida.com. Les rutes tenen un cost de 5 euros que inclou les entrades, una degustació gastronòmica i un detall que es lliura en acabar el dia.

  Quatretonda mostrarà dissabte pel matí el seu patrimoni religiós. Amb eixida des de el poliesportiu, es visitarà l’ermita de Sant Josep, els calvaris, els plafons devocionals del cas antic camí de l’església, amb la capella de l’Aurora i el campanar, per a finalitzar amb el recorregut de la processó del Crist de la Fe. De vesprada, Benigànim obrirà la casa dels records de la Beata Inés. Ubicada en l’interior d’una casa d’oració, vol acostar tots els públics a la història de les agustines descalces, del convent ,i en especial, de la Beata. Objectes històrics i artístics, llibres, relíquies o un claustre amb panells que narra la vida de la beata, el convent i la festa completen la visita.

  Diumenge, Llutxent portarà fins a l’ermita, el monestir i l’església, per a baixar al palau-castell amb la intervenció d’alguns personatges com Maria de Visita, Alfons Roig o Fra Tomàs. De vesprada, Aielo de Malferit descobrirà els lligams de Nino Bravo amb el seu poble. Són els quatre primers municipis dels 17 de la Vall d’Albaida pels quals passarà, fins el mes de maig, l’EntreComarques enguany.

  EntreComarques és un programa de visites turístiques guiades per les comarques de la Vall d’Albaida, la Ribera Alta i Baixa, la Safor i la Costera-Canal de Navarrés que dóna a conèixer la gran varietat de recursos històrics, artístics, culturals, naturals, festius i tradicionals de gran valor patrimonial, monumental, ecològic i paisatgístic dels municipis participants. Està organitzat per les Mancomunitats de la Vall d’Albaida, la Ribera Alta i Baixa, La Safor i la Costera-Canal de Navarrés amb la col·laboració dels ajuntaments participants i el patrocini del patronat provincial de Turisme de la Diputació de València.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -