Albaida espera més de 130 pilots de motocròs per a aquest cap de setmana

0
Albaida espera més de 130 pilots de motocròs per a aquest cap de setmana

El Complex del Motor d’Albaida, València, serà l’escenari de la primera cita de la temporada per a les categories ÉliteMX1, ÉliteMX2 i MX125. Des que es va obrir el període d’inscripció, els pilots han anat apuntant-se en les tres classes i, a dia d’avui, són més de 130 els que estaran en la província de València.

El traçat d’Albaida ha sigut un dels clàssics d’aquest Campionat i en la present temporada torna al panorama després d’un any d’absència. El Moto Club Ciutat d’Albaida serà l’encarregat de l’organització de la carrera que espera reunir també a centenars d’afeccionats. No hi ha dubte que els esportistes ho donaran tot per a fer-los gaudir i que es queden amb ganes de més. D’aquesta forma, el Motocròs espanyol seguirà creixent al mateix ritme que ho fa la qualitat dels seus pilots.

El dissabte a les 08’00h començaran les verificacions administratives i tècniques. Primer les passaran els inscrits en MX125 i, a continuació, ho faran els de Elit. En ser la primera prova de l’any el briefing serà molt important i tots els participants hauran d’acudir. A les 08’40h es farà per als de ÉliteMX1 i ÉliteMX2 i a les 09’05h per als de MX125.

L’activitat en la pista arrancarà a les 11’00h amb els entrenaments lliures. L’ordre d’eixida serà MX125, ÉliteMX2 i ÉliteMX1. Els cronometrats seran a les 12’45h amb el mateix ordre i ja a les 15’00h se celebrarà la primera màniga de la categoria de menor cilindrada.
El diumenge, després del warm-up, es disputaran la resta. La que quedarà de 125 a més de les dues de MX1 i MX2. La cerimònia de lliurament de trofeus tancarà aquesta primera prova del RFME Campionat d’Espanya de Motocròs.

No fallaran a la cita pilots tan importants i que comencen amb nous reptes com José Antonio Butrón, que vol revalidar el títol, o els que seran els seus màxims rivals Jorge Zaragoza, Ander Valentín i Harry Kullas que l’any passat ja va guanyar algunes mànigues i aquest 2018 farà el nacional sencer. En ÉliteMX2 Iker Larrañaga es presenta com el màxim favorit però sense oblidar a l’actual campió de la categoria, Simeó Ubach o a Oriol Casas que en el 2017 es va quedar a les portes de les tres primeres posicions. A Albaida es comptarà amb la presència de Josep García, campió del món de Enduro, que barallarà per estar en el podi.
En MX125 va a haver-hi moltes cares noves posat que alguns de 85 donen el salt. Mario Lucas parteix com a protagonista en defensar el títol.

No hi ha articles per mostrar