Nou rècord en la reducció del període mitjà de pagament de l’Ajuntament de l’Olleria

0
Nou rècord en la reducció del període mitjà de pagament de l’Ajuntament de l’Olleria

Nova baixada històrica en el període mitjà de pagament de l’Ajuntament de l’Olleria, que en el 4t trimestre de 2017 s’ha situat en – 10’88 dies, o el que és el mateix només passen 19 dies des que entra una factura al consistori fins que es paga. “ Estem molt satisfets perquè mai s’havia aconseguit pagar en tan poc de temps a l’Ajuntament. Cal tindre en compte que la llei ens permet que passen 30 dies des que es registra una factura i s’ordena que es pague, i 30 més per fer el pagament, i nosaltres paguem abans de que passen el primers 30”, afirma Ruth Martínez.

L’Ajuntament de l’Olleria ha passat de pagar en 27,07 dies en l’últim trimestre de 2014 a fer-ho en -10,88 en el de 2017, o el que és el mateix abans es gastaven els 30 dies que permet la llei per fer el procediment, i es pagava en altres 27,07, per la qual cosa el proveïdor tardava en realitat en cobrar 57 dies i ara ho fa sols en 19.

“ Des que entrarem a l’Ajuntament estem treballant per reactivar l’economia local portant a terme diferents programes i actuacions, entre elles apostar, sempre que es pot, pels proveïdors locals. Però si açò és important, encara ho és més pagar-los prompte, per això ens marcarem entre els nostres objectius de govern reduir el període mitjà de pagament, i ho hem aconseguit”, conclou Julià Engo, Alcalde de l’Olleria.

Font. Ajuntament de l’Olleria

No hi ha articles per mostrar