21/06/2024 - 0:42
Més

  Ontinyent baixa la incidència acumulada a 237 casos

  Altres notícies

  La bona evolució dels nous casos de la covid-19 ja esta fent-se patent ja a Ontinyent, que baixa la incidència per davall dels 250 casos per cada 100.000 habitants.

  Novament avui dimarts, la Conselleria de Sanitat ha publicat les noves dades de les poblacions, on es constata una davallada que ja ve mantenint-se des del passat mes de Febrer, i on des del passat divendres fins avui, es mostren un total de 161 proves pcr realitzades als últims 14 dies, un total de 49 positius nous, i 1 mort que s’han registrat a Ontinyent

  Ahir dilluns l’hostaleria obri solament a terrasses i fins les 18h

  Un totaldel 9,05% de la població de la Vall d’Albaida ha estat afectada pel virus de la Covid. Les xifres totals ens deixen des de l’inici de la pandèmia un total de 8029 positius i 90 morts .

  Evolució de la Covid-19 a Ontinyent

  A la capital comarcal, Ontinyent la incidència arriba avui a 237 per cada 100.000 habitants, una xifra més pròxima de poder relaxar les mesures, i que avui mostra un total de 29 positius nous, 84 proves pcr als últims 14 dies, i 1 nova mort registrada.

  Pel que fa a la resta de la comarca, els nombre de casos nous també s’ha vist reduït però continuen en augment a Aielo de Malferit, amb 4 nous casos positius. La població amb major incidència acumulada continua estant a Benigànim, amb 376 casos per cada 100.000 habitants, tot i que amb l’actualització d’avui, Otos es situa al capdavant amb un positiu nou, i una IA de 460 casos per cada 100.000 habitants.

  Evolució de la covid-19 per pobles a la Vall d’Albaida

  Indicadors de risc de la Covid-19 per poder baixar les limitacions

  A continuació vos facilitem una taula amb els indicadors que Sanitat va establir per establir mesures addicionals en cada territori.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -