11/12/2023 - 11:19
Més

  Puig anuncia oficialment l’obertura de l’hostaleria a partir de l’1 de març

  Altres notícies

  El pròxim 1 de març, l’hostaleria ja podrà obrir oficialment, això si, amb limitacions. Així ho acaba d’anunciar el President Ximo Puig en una roda de premsa que ha començat a les 15h i que fa breus minuts ha acabat.

  El pròxim 1 de març entraran en vigor les mesures, on es permet la obertura de l’hostaleria, solament en terrasses al aire lliure. Es permetran grups de màxim 4 persones, respectant les distànties de seguretat, i solament fins les 18h de la vesprada. Això si, ha insistit en la obligatorietat de portar mascareta en tot moment, excepte quan vaja a consumir-se.

  A més a més, també es permeten els encontres en espais públics i a l’aire lliure fins un màxim de 4 persones. També s’elimina el perimetratge dels caps de setmana de les ciutats que tenen més de 50.000 habitants. Els comerços podran obrir fins les 20h, i amb limitacions d’aforament fins al 50%. Els espais de culte també incrementen la capacitat d’aforament fins al 50%, i es reobriran els parcs i espais d’oci al aire lliure.

  Pel que fa a l’esport, estara permés les instal·lacions esportives obertes, sense contacte físic i en modalitats individuals, i les que es practiquen per parelles.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -