Puig anuncia oficialment l’obertura de l’hostaleria a partir de l’1 de març

0

El pròxim 1 de març, l’hostaleria ja podrà obrir oficialment, això si, amb limitacions. Així ho acaba d’anunciar el President Ximo Puig en una roda de premsa que ha començat a les 15h i que fa breus minuts ha acabat.

El pròxim 1 de març entraran en vigor les mesures, on es permet la obertura de l’hostaleria, solament en terrasses al aire lliure. Es permetran grups de màxim 4 persones, respectant les distànties de seguretat, i solament fins les 18h de la vesprada. Això si, ha insistit en la obligatorietat de portar mascareta en tot moment, excepte quan vaja a consumir-se.

A més a més, també es permeten els encontres en espais públics i a l’aire lliure fins un màxim de 4 persones. També s’elimina el perimetratge dels caps de setmana de les ciutats que tenen més de 50.000 habitants. Els comerços podran obrir fins les 20h, i amb limitacions d’aforament fins al 50%. Els espais de culte també incrementen la capacitat d’aforament fins al 50%, i es reobriran els parcs i espais d’oci al aire lliure.

Pel que fa a l’esport, estara permés les instal·lacions esportives obertes, sense contacte físic i en modalitats individuals, i les que es practiquen per parelles.

Publicitat