22/06/2024 - 21:59
Més

  Ontinyent porta els seus sabors a la Fira Gastronòmica d’Alacant “Alma Mediterrània”

  Altres notícies

  El stand de la Diputació de València en la Fira Gastronòmica d’Alacant “Alma Mediterrània” oferirà el proper diumenge degustacions de productes típics d’Ontinyent. Es tracta de la V edició d’aquesta fira, organitzada per la Diputació d’Alacant, el Patronat Costa Blanca, la Cambra de Comerç, IFA i Turisme Comunitat Valenciana, on hi haurà dos “showcookings” d’arròs al forn i coca de fira a càrrec de restauradors d’AHVAL, així com un tast de l’Associació d’Embotits Tradicionals i Artesans d’Ontinyent.

  Esta participació tindrà lloc dins del stand de la Diputació de València, amb la mediació de la Vicepresidenta 1ª Natàlia Enguix, i amb el suport de la regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Ontinyent, Mª José Alhambra, qui asistirà diumenge a migdia a acompanyar als restauradors locals participants, tots dos membres de l’associació d’hostelers AHVAL, qui oferiran els dos “showcookings”: Rafa Calabuig, del restaurant El Tinell de Calabuig, qui prepararà “coca de fira”, i José Gómez, del restaurant el Taulell, qui prepararà un arròs al forn. A més a més, el stand de la Diputació de València obrirà les portes tant en el matí de dissabte com de diumenge amb una degustació d’embotit variat d’Ontinyent, oferit en aquest cas per l’Associació d’Embotits Tradicionals i Artesans d’Ontinyent.

  Mª José Alhambra explicava que “els que van a degustar-se a esta fira són productes molt emblemàtics de la gastronomia ontinyentina. Contar diumenge, a més, amb la presència i participació activa de dos restauradors locals com Rafa Calabuig i José Gómez, va a ser molt interessant per difondre i posar en valor Ontinyent dins d’esta fira. Ontinyent és una ciutat amb una oferta gastronòmica molt ampla i de molta qualitat, i estar present en aquest espai amb l’ajuda de la Diputació de València gràcies a les gestions de la Vicepresidenta Natàlia Enguix ens ajuda a posicionar-nos com a referent de la riquesa gastronòmica de les comarques valencianes d’interior”, manifestava.

  La Fira Gastronòmica d’Alacant comptarà des del 29 de setembre al 2 d’octubre, comptant amb més de 250 expositors en 36.000 m2, i la participació de xefs amb més de 100 estreles Michelin i sols Repsol. A més a més es faran 180 ponències i tallers gastronòmics, 15 concursos professionals, venda directa de productes, i tindrà lloc el XVI campionat d’Espanya de truïta de creïlles. S’espera que al llarg dels dies d’estada a la Institució Firal Alacantina pasen per la fira més de 65.000 visitants.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -