13/07/2024 - 12:20
Més

  Marciano Gómez confirma que les obres a l’hospital d’Ontinyent estan en marxa segons els terminis previstos

  Altres notícies

  El conseller de Sanitat de la Generalitat Valenciana, Marciano Gómez, ha informat a l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, de la licitació d’obres per valor de 6’9 milions d’euros per a l’equipament nou hospital de la ciutat. Així es coneixia després d’una reunió mantinguda a valència entre totes dues autoritats, en la que també participaven la regidora de Sanitat, Paula Soler, i el Director General de Gestió Econòmica de la Conselleria, Pedro Manuel López. “Ha estat una reunió d’allò més positiva on hem rebut de primera mà molt bones notícies i detalls de la marxa de les obres de l’Hospital”, assenyalava l’alcalde.

  En concret, Gómez confirmava a Rodríguez que aquesta mateixa setmana es publica la licitació de tot un seguit d’equipament fonamental per a la posada en marxa de l’Hospital, en concret les “sales blanques” (espais on es manipulen productes o materials de treball que han d’estar protegits dels microorganismes del medi ambient), els quiròfans, la sala d’esterilització, cafeteria i cuina. “Són espais esencials per a l’hospital, que durant la visita que vam fer amb el president de la Generalitat Carlos Mazón en agost vam comprovar que no sols no estaven en marxa, sinó ni tan sols licitats”.

  Cal recordar que en aquella visita es a constatar l’estat de l’Hospital i les obres pendents al mateix, paralitzades durant 3 mesos, i que el màxim representant autonòmic es va comprometre a reactivar ràpidament. El mateix mes d’agost es produia d’una reunió extraordinària i urgent del Consell Jurídic Consultiu per emetre un dictàmen que permetera rependre les obres, que es tornaven a posar en marxa el passat 4 de setembre. Marciano Gómez confirmava a Jorge Rodríguez el compliment dels terminis previstos per a les actuacions que estan ara en execució, una inversió de 3’7 milions d’euros per dotar al centre d’una ressonància magnètica i modificar la segona planta del centre sanitari.

  A més de parlar d’estes obres i de les actuacions pendents en matèria d’equipament, el conseller de Sanitat reiterava a l’alcalde el compromís de la implantació del servei de diàlisi a Ontinyent, i posava com a data prevista de finalització de totes les obres el tercer trimestre de 2024. Per altra banda, Marciano Gómez anunciava a Jorge Rodríguez la seua intenció per tornar a visitar l’Hospital, previsiblement a principis del proper any, i de fer de prop de l’evolució de les obres i contractacions previs a la posada en marxa del centre sanitari.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -