15/05/2024 - 17:50
Més

    El PSPV permet amb els seus vots que la Mancomunitat de la Vall d’Albaida continue sent progressista quatre anys més

    Altres notícies

    El PSPV-PSOE ha permès, gràcies als seus vots, que la Mancomunitat de la Vall d’Albaida continue sent progressista durant la pròxima legislatura. Tal com ha explicat el secretari general comarcal dels socialistes, Fede Vidal, “gràcies a l’acord assolit, la Mancomunitat estarà presidida per Compromís aquesta legislatura, després que el PSPV haja estat al capdavant els últims vuit anys”.

    “Per als i les socialistes era imprescindible que es respectara la voluntat de tots els municipis de la Vall, que en les passades eleccions municipals van expressar el seu suport majoritari a les forces progressistes que garanteixen el desenvolupament social i econòmic de la nostra comarca davant del retrocés que representa la dreta”, ha subratllat Vidal, qui ha posat en valor la “capacitat de consens entre PSPV i Compromís per complir amb la voluntat democràtica de la comarca”.

    D’altra banda, ha lamentat que “altres forces siguen incapaços de respectar de la mateixa manera els valldalbaidins i valldalbaidines”, en referència a la postura d’Ens Uneix, partit que ha votat al PP per a la vicepresidència de l’organisme comarcal. “Ens Uneix ha demostrat, una vegada més, la seua irresponsabilitat i el seu revanxisme infantil contra els socialistes”, ha manifestat Vidal després de destacar que, “per al partit de Jorge Rodríguez, val tot i ja ha deixat clar quins són els seus veritables interessos després de donar a la dreta la vicepresidència de la Mancomunitat”.

    “El veïns i veïnes de la Vall són progressistes, així ho han demostrat en gran part de les seues alcaldies i Ens Uneix haurà d’explicar-los per què s’alien amb qui retallen en serveis públics, neguen la violència de gènere o el canvi climàtic i donen suport a la censura cultural”, ha conclòs.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La veu de les dones tèxtils s’amplia: Agullent i Bocairent se sumen a l’estudi històric

    El projecte 'Dones i Fàbriques' s'amplia a Agullent i Bocairent. Descobreix les històries no contades de les dones de la indústria tèxtil de la Vall d’Albaida i com han modelat la nostra història.
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -