19/04/2024 - 2:59
Més

    Compromís demana explicacions per la agressió policial a Ontinyent

    Altres notícies

    El  Portaveu del Grup Municipal COMPROMÍS en l’Ajuntament d’Ontinyent, Josep Francés, ha declarat que després les agressions policials a València que han patit estudiants i ciutadans en general, no és res interessant que estiga el debat obert a la nostra ciutat i s’ha d’aclarir per bé de tots.

    Per un costat, la policia nacional ha justificat la càrrega policial i la detenció, per la resistència i els insults, la qual cosa ha intensificat les protestes dels ontinyentins al carrer i les xarxes socials.  Per altra banda tant la versió de l’arrestat com dels testimonis presents que van gravar el vídeo que circula per internet, expliquen que va ser agredit encara que va posar totes les facilitats als agents.

    COMPROMÍS, proposa que s’obriga una investigació a fons dels fets succeïts a l’estació de RENFE a Ontinyent el passat 28 de febrer, per a depurar responsabilitats, si s’aplega a eixa conclusió i es prenguen les mesures adients amb ambdues parts .

    “No podem oblidar, que encara que l’arrestat haguera insultat als agents segons la versió policial, en cap cas estaria justificada la violència ”, destaca Josep Francés.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -