La façana del consistori ha estat il·luminada amb el color que simbolitza esta condició a petició d'INCLOU-TEA

Ontinyent s’uneix a la campanya mundial per la conscienciació i visibilitat de l’autisme

L’Ajuntament d’Ontinyent ha il·luminat durant dues nits en color blau la façana del consistori, amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de la concienciació per l’autisme. Esta acció ha estar realitzada a petició de l’Associació per a l’Educació i Inclusió de persones amb espectre autista de la Vall d’Albaida (INCLOU-TEA) qui va sol·licitar que la nit del 1 al 2 i del 2 al 3 d’abril s’utilitzara el color blau en l’enllumenat, simbolitzant esta condició.  La Regidora de Política per a les persones, Sayo Gandia, destacava “la importància d’impulsar estes xicotetes accions de visibilitat, perquè cada granet de sorra ens ajuda a avançar cap a una societat més inclusiva i justa per a totes i tots”, manifestava.

A banda d’esta acció, l’Ajuntament d’Ontinyent a través de la Regidoria d’Educació ha inclòs dintre de la programació de la Setmana Pedagògica una activitat per a este dissabte 6 d’abril que compta amb la col·laboració d’INCLOU-TEA. El Centre Cultural Caixa Ontinyent acollirà a partir de les 10:00h la jornada “patios y parques dinámicos” que buscarà crear patis pensats per a aconseguir la inclusió i la plena convivència de totes les persones. El regidor d’Educació, Óscar Borrell, explicava que “sempre desenvoluparem accions que ens permeten caminar cap a una societat igualitària perquè entenem que sols eliminant qualsevol forma de marginació i respectant la diversitat podrem caminar cap al futur”, manifestava. 

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Els músics de la Unió Musical de Bocairent en quarantena

Els músics de la Unió Musical de Bocairent s’han vist obligats a romandre confinats als …