24/04/2024 - 13:03
Més

    El PP d’Ontinyent carrega contra el Govern municipal pels concerts educatius

    Altres notícies

    El Partit Popular d’Ontinyent ha emés un comunicat amb les seues valoracions respecte al manteniment dels concerts educatius de batxillerat en centres d’educació concertada de la ciutat. En aquestes paraules, reproduïdes a continuació, els populars destaquen el paper que la seua formació ha tingut en aquesta situació i critiquen al Govern local. Pel que fa al PSPV-PSOE d’Ontinyent, ja va emetre una nota valorant la l’assumpte.

    “Gràcies a les pressions i a la moció presentada pel PP d’Ontinyent, en clara defensa dels concerts en els col·legis la Concepción i la Pureza, s’ha aconseguit el manteniment de les unitats en batxillerat en aquests dos centres.

    Mentre el PSOE i l’alcalde s’amagaven i votaven en contra de la moció, el PP va assumir la defensa dels ciutadans, destapant així la incoherència i mutisme de l’alcalde, Jorge Rodríguez, (ex alumne del Convent), i d’un PSOE al que quan no se li riuen les gràcies se sent atacat.

    Des del PP reiterem la nostra postura en defensa del manteniment dels concerts en la Pureza i la Concepción, una aposta ferma per a la qual ja sabem que no comptem amb l’ajuda de l’alcalde i PSOE d’Ontinyent”.

    Font: PP d’Ontinyent

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -