728×90 caixa onti estiu

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Territori recompensa l’IES L’Estació per promoure la mobilitat sostenible

La participació el passat setembre en el concurs de la Generalitat «Hui descansa el cotxe» ha comportat que l’IES L’Estació i dos dels seus alumnes hagen rebut de l’administració valenciana un merescut reconeixement per aconseguir dels joves i dels seus familiars una major conscienciació en favor de la mobilitat sostenible i de l’ús del transport públic. El concurs, impulsat per la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, consistia a pujar a les xarxes socials una fotografia que promogués l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport respectuós amb el medi ambient.

Per aquest motiu, Nelo Ramos i Blai Ferrero, acompanyats pel director Pere Vañó com a representant de l’institut, han recollit a la Ciutat Administrativa 9 d’Octubre els seus guardons: per als joves, un diploma, una bicicleta, un casc i un bo de transport de trenta viatges; i per al centre, un palet de material de papereria i esportiu variat i un diploma que l’acredita com a Centre Educatiu Distingit en el dia sense cotxes de la Comunitat Valenciana 2017.

El director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carles Domingo, va presidir el lliurament dels guardons. Com a patrocinadors de la campanya, també hi participaren el gerent de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, Andrés Sánchez Jordà, i el director regional de Comunicació i Relacions Externes d’El Corte Inglés, Pau Pérez Rico.
Des de fa dos cursos, l’IES L’Estació promociona l’ús de la bicicleta entre el seu alumnat mitjançant el projecte departamental «Puja en bici», una iniciativa dels professors d’Educació Física —Yesenia Jorques, Paloma Tortosa i Pere Vañó— que premia mensualment els alumnes que s’acosten ben equipats a l’institut amb aquest mitjà de transport.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El sistema de calefacció intel·ligent del CEIP La Solana també a l’IES Pou Car

L’Ajuntament aprova el projecte d’execució de les obres incloses al Pla Edificant per un import de 220.000 euros